Vriendendag 2015

Onze jaarlijkse Vriendendag voor onze donateurs hebben we dit jaar helaas moeten annuleren. Donateurs die zich hebben aangemeld, zijn inmiddels op de hoogte gebracht.  

De jaarlijkse Vriendendag voor onze donateurs zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 14 november in het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.
Tijdens deze dag maken we de winnaars bekend van onze compositiewedstrijd. Deze wedstrijd voor jonge kinderen is een initiatief van onze voorzitter  Huub de Vriend en werd in samenwerking met compositiestudenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag in april onder de aansprekende titel ‘Carnaval des Animaux’ uitgeschreven. De inschrijving voor deze wedstrijd is verlengd tot 26 oktober. De spelregels voor deze compositiewedstrijd vindt u onder het kopje ‘Projecten’. De winnende composities worden op 14 november uiteraard tot klinken gebracht.

Verder zal de pianist Jacob Bogaart, die onlangs een fantastische cd-box uitbracht met acht cd’s met Nederlandse muziek, tijdens onze Vriendendag een recital met toelichting geven.

Programma Vriendenmiddag in de Arnold Schönbergzaal van het Conservatorium:
14.00 uur: inloop met koffie/thee in de foyer van het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.
14.30 uur: Bekendmaking prijswinnaars, uitvoering en uitreiking Compositieprijs.
15.15 uur: Pauze met koffie/thee in de foyer.
15.45 uur: Recital met toelichting door pianist Jacob Boogaart.
16.45 uur: Afsluitende borrel in de foyer.

20.15 uur: Concert door het Residentie Kamerkoor, Lutherse Kerk, Lutherse Burgwal 7-9, 2512 Den Haag. Toegang € 15,00 (vriendenprijs).

In de pauze en na afloop kunt u de cd met de cellosonate van Von Brucken Fock aanschaffen (vriendenprijs € 15,00), de 8cd-box The Art of Dutch Keyboard Music (vriendenprijs € 35,00).
Ook kunt u nog kaarten kopen voor het avondconcert van het Residentie Kamerkoor met het programma Hollands Glorie (vriendenprijs € 15,00).

Aanmelden Vriendenmiddag
Voor de donateurs van de VNM is de Vriendenmiddag gratis, behalve het avondconcert (zie hierboven). U wordt van harte uitgenodigd om introducés mee te nemen. Deze betalen voor het middagprogramma € 10,00.
Aanmelden vóór 8 november bij onze secretaris Margaret Krill via info@vriendennederlandsemuziek.nl. Graag vermelden met hoeveel introducés u wenst te komen. Deze kunnen het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL 66 ABNA 05.410.46.942: o.v.v. introducé 2015 plus naam en aantal.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen begroeten op onze Vriendenmiddag in Den Haag.